OKULUMUZ KURUM STANDARTLARI ÖĞRENCİ VE VELİ GİRİŞLERİ 31 MAYIS 2019 CUMA GÜNÜNE KADAR TAMAMLANMASI GEREKMEKTEDİR. (OKUL ÖNCESİ VE 1.SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİ GİRİŞ YAPMAYACAKTIR.)

KURUM STANDARTLARI ÖĞRENCİ GİRİŞLERİ(31 MAYIS 2019 TARİHİNE KADAR BİTECEK)(OKUL ÖNCESİ VE 1.SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİ HARİÇ)

1. 1.      GOOGLE’A KURUM STANDARTLARI VELİ VE ÖĞRENCİ GİRİŞİ YAZILACAK.
  2. 2.     https://mebbis.meb.gov.tr/IKS/iks00003.aspx  sayfası açılacak.
  3. 3.      Giriş kodu—Öğrenci Okul Numarası---Giriş Yapan Kişinin T.C.Kimlik numarası--- Giriş Yapan Kişinin Nüfus Cüzdan Seri ve No—Ailenizden Bir Kişinin  Kişinin T.C.Kimlik numarası
  4. 4.      Sayfalar açılacak.Tek tek girişler yapılacak.Sayfa kendini otomatik kaydedecek.
  5. 5.      En sayfa bitiminde  KIRMIZI KUTU(DEĞERLENDİRMEYİ BİTİR )tıklanacak.
  6. 6.      Kırmızı yazı ile değerlendirme ve bilgiler kaydedilmiştir yazdıktan sonra sistemden çıkılacak.