2019 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (IOKBS) Öğrenci Sınav Giriş Belgeleri

2019 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (IOKBS) ÖĞRENCİ SINAV GİRİŞ YERİ BELGELERİ ile ilgili Okul/Kurum Müdürlükleri İçin "e-Okul Sınav İşlemleri / Notlar ve Duyurular Ekranının Raporlar Bölümüne SNV01001 - İOKBS Sınav Giriş Yeri Belgesi (5,6,7,8,Hazırlık,9,10 ve 11. sınıflar)" raporu hazırlanarak kullanıma açılmıştır.

Not-01: Okul idarelerince sınava girecek olan öğrencilere mutlaka fotoğraflı ve onaylanmış sınav giriş belgelerinin teslim edilmesi gerekmektedir.

Not-02: Sınava girecek olan öğrenciler Sınav Giriş Yerleri ve Sınav Oturum Bilgilerini Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden öğrenebileceklerdir.

Not-03: Rapor ekranı üzerinde Sınav Giriş Belgesi çıkmayan öğrencilerin öncelikle fotoğraflarının güncellenmesi gerekmektedir. Fotoğrafı güncellenen öğrencinin sınav giriş belgesi rapor ekranına yansıyacaktır.

Not-04: SINAV GİRİŞ BELGELERİNİN MUTLAKA FOTOĞRAFLI VE ONAYLI OLMASI GEREKMEKTEDİR. FOTOĞRAFSIZ SINAV GİRİŞ BELGESİ VERİLMEMELİDİR.

Not-05: OKUL İDARELERİNCE 2019 İOKBS SINAVI İLE İLGİLİ TÜM İŞ VE İŞLEMLERİN "2019 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI BAŞVURU VE UYGULAMA KILAVUZUNDA" BELİRTİLEN HÜKÜMLER KAPSAMINDA YÜRÜTÜLMESİ GEREKMEKTEDİR.